Äntligen!

Äntligen kan man rida i bara shorts och linne! Så jävla skönt att jag dör. Det är verkligen sommar värme nu! Red Mange lite lugnt på volten bara och han var jätte duktig som vanligt. Fin hästen :)
/Amanda

Lördag

Igår kväll blev det fotboll med killarna och Josefin. Så stört mycket mygg men annars var det bästa vädret!
Just nu sitter vi på bussen på väg till Tumba och ska träffa Josefins kompisar och spela brännboll typ. Hatar det haha så jag lär hitta på nått annat roligt ;)
När vi kommer hem hade jag tänkt att lägga ett spår till Tyra och sen ska vi nog kolla på melodifestivalen!
/Amanda

Fotboll med bästa killarna idag!

/Amanda

Desperate Housewives

Sitter framför teven med gott samvete (ännu en gång). Denna gång för att jag faktiskt pluggat lite. (ytterst lite). Jag har seriöst helt tappat suget. Finns inget som får mig till att ta tag i alla saker jag vet att jag kommer sitta med i stress sen. Nä jag väntar, dum som jag är. Men idag betade jag av en liten del iaf och det kändes bra det. Allt annat än skolan är roligare just nu. Känns bra att det ska falla nu, när jag pluggat så hårt hela året.
Nu ska jag inte klaga mer.
Tittar på DH.
Ciao
/Mikkan

Ps. Gosar med spindlis på bilden nedan!

Bästa vädret!

Efter skolan Tig jag moppen direkt upp till stallet. Red först Mange på ängen. Han va så himla fin! Gick i en hög form och arbetade jätte fint i alla gångarter. Det var så mysigt att rida på den gröna ängen i solnedgången! Åh vad jag älskar sommaren! Sedan tig jag en mysig skritt på Lillen i en halv timme ungefär. Nu blir det plugg som gäller...
/Amanda

HAHA I väntan på utvecklingssamtal!


/Amanda

Lindaaa

Sitter nu på pendlis, på väg hemåt!
Ska följa med modern och köpa blommor till balkongen. Och jag vet. Att dessa blommor ändå kommer ruttna och vissna och stå och se tråkiga ut efter nån vecka. Men om det är vad hon vill så visst!
Mittemot mig här sitter ett litet gosetroll som jag allt för gärna skulle vilja smuggla med mig men det skulle väl se ut det om jag började sno ungar.
Har för övrigt haft en jävla magknip till och från hela helgen. Precis som förr. Jag hoppas innerligt att detta är något som inte kommit för att stanna.
Nu ska jag kliva av tåget.
Hej!
/Mikkan

When you're having a bad day...

Vissa dagar ringer och ringer man och andra dagar som denna kommer man fram direkt. Snackar förstås om lugna favoriter. Lät som en jävla mupp.
Jaja. Kvällen tillbringas med Jessi. Mysepys vi ska vräka i oss chips, Marabou, annat godis och det som är kvar från gårdagens ben & jeery's.
Ojoj vi får nog börja snart om vi ska lyckas få i oss allt.
Peace out!
/M

Just nu

Mys ute på tjuvholmen. Så jävla vackert.
/Amsnda

Gästbloggning!

Hej alla mikkan och Amandas läsare!

Mikkan är inte så jätte bra på att blogga, så jag gör ett litet inlägg för att ni ska få lite uppdatering på den här bloggen!
Jag tänker inte Skriva någon lång text om mig själv, det är bara tråkigt att läsa. xD lol. Men jag kan väl säga att jag heter Jessica och jag har växt upp med Mikaela, vilket betyder att jag känner henne inifrån och ut. Hennes pappa är min farbror för er som inte visste det.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Ni får ha det så bra, och om ni känner för att läsa en amatör blogg - http://hembaktabullar.blogg.se here you go!! Tack för mig! :DDD

Fredag

Idag har jag fått kolla in Nyköping lite extra! Vi åkte ner till hamnen och åt glass, och kollade in bänkarna som det står olika ord på. Alltid nått jag velat se haha ;) Sedan blev det att åka och hälsa på Josefins mammas höst. Skit fin och mysig! Senare ikväll blir det bio också!
/Amanda

Dagens träning

Dagens träning blev en jätte skön 6 km runda. Det kändes så sjukt bra! Och en förbättring på ungefär 1 minut per kilometer har jag gjort också. Efter blev det en skön stretch och jag testade dessutom att gå ner i brygga som jag inte gjort på flera år!
/Amanda

Stallet!

Idag red jag ut på Mange. Han va sjukt pigg och ville dra iväg i galoppen hela tiden. Men han är så himla lydig så så fort man säger till honom så stannar han. Fin hästen! Jobbade honom i en högre form också på raksträckorna och det gick riktigt bra. Sedan gick jag ut med lillen en kortis också, så han fick röra lite på sig fast han inte är riktigt bra än.
/Amanda

VILL HAAAAA

/Amanda

Helgen

Helgen har jag spenderat med Josefin, och när jag är med henne så vill jag träffa henne så mycket som möjligt så det är därför jag inte har bloggat så bra!
Men I fredags när hon kom hit så köpte vi hem mat och sedan var vi bara hemma hela kvällen och kollade på tv, var ute med Tyra och myste.
På lördagen drog vi vill hennes kompis Fia som fyllde 20. Först fikade vi lite med hennes familj, sedan drog vi ner och spelade fotboll i regnet. Vi var säkert ute en timme och köttade fast det spöregnade! Så jag frös som fan sen och ingen tröja hade jag :( Efter det år vi en sjukt god middag! Tyckte det var jätte trevligt där :)
Söndagen spenderades för det mesta i stallet. Först åkte vi upp till raksta och jag red Mange. Testade att göra lite voltige på honom, haha. Hästen är ju så sjukt trygg och lugn! Så jag la mig lite på honom och sådär. När jag red så jobbade jag mest på att få honom mjuk. Men det låg en bom på vilten så jag kunde inte hålla mig ifrån att galoppera lite ver den också. Jätte bra så han får lyfta på benen lite mer!
Efter det åkte vi hem och gick ut med Tyra och spelade fotboll med henne, och sen vidare till Amadeus. Första gången jag satt på honom på flera månader! Men nu hoppas jag att vi kan börja sätta igång honom igen så jag kan rida ordentligt i sommar!
Mina fina <3

/Amanda

12/5-11

Igår var precis ett år sedan. Ett år sedan min abort. Och idag fick jag det jag önskat mig mest av allt sedan dess. Ett minne som kommer sitta på min kropp förevigt. Ett minne som hela tiden kommer påminna mig om min älskade, och att jag alltid kommer bära med mig henne och hennes styrka hon ger mig. Tack mamma, du är guldvärd! <3
/Amanda

Hästar

Mitt liv assså
/Mikkan

Puss

Pussar till goset Amanda!
/Mikkan

Grym låt

En låt som verkligen fastnat i mitt huvud är denna.
Den är bra. Jag dansar.
Hej.



/Mikkan

Gårdagens träning

Igår blev det en löprunda på ungefär 4 km. Jag har aldrig sprungit just den rundan som jag sprang igår, men den var riktigt bra så kör nog på den fler gånger. Tiden stannade på ungefär 25 minuter. Så det var helt okej tycker jag för att inte ha sprungit på ett tag nu. Men nu ska jag börja kötta gärnet igen!
/Amanda

Älsklingen

Efter skolan åkte jag och mamma direkt ner till Alby och tränade med Tyra. Vi tränade stanna och hit idag och hon var jätte duktig! På slutet gjorde vi också lite sökövningar som gick jätte bra. Efteråt var hon så himla trött och sedan dess har hon bara legat ute på trappan helt död. Haha min älskade hund.
/Amanda

Dagens träning

Har precis kommit in från en ungefär 4 kilometers löprunda med Tyra. Det gick ganska bra idag faktiskt, förutom att jag trodde att jag plötsligt fått ansträgnings astma eller nått. Men tror nog att det bara är pollen! Sedan blev det lite styrka här hemma och en skön stretching!
/Amanda

Lördag

Igår efter skolan kom Josefin hit och sen åkte vi hem till mig och myste och kollade på Hockeyn. sen idag åkte vi först till stallet och jag fixade lite där. Jag och Ida gick ner till ena ridbanan och longerade Amadeus, och jävlar va pigg han var! Och när han inte sprang runt och visade upp sig som en hingst så skulle han bara äta gräs. Knas hästen är verkligen envis..
Efter det drog vi in till stan och sedan vidare till Fia. Så min dag har varit grym! Lite ledsen i ögat bara över att jag och Josefin inte kunde träffas hela helgen. Och nu är det en hel vecka kvar tills nästa gång vi träffas! Ledsen tjej.
Ikväll ska jag jobba. Kul.
/Amanda

När livet sviker.

När livet sviker är ni dom enda som finns och stöttar på riktigt till 100%. Ni kan lyssna hur länge som helst utan att döma. Jag skulle aldrig klara mig utan er. Ni är bäst.
/Amanda

Mange bjuder!

/Amanda

Torsdag

Dagen har spenderats på Skansen med mina fina vänner! Vi låg i solen nästan hela tiden och självklart åt vi glass också. Det var så varmt! Sedan kollade vi lite på djuren innan vi drog hem. Nu ska jag snart ut med Tyra och sedan blir det att åka upp till stallet och rida Mange!
/Amanda

Svar angående "she´s perfekt"

Det var några som frågade om jag och Josefin är tillsammans.

Och ja det kan man väl säga att vi är. Fast det är egentligen inte officiellt, men nu blev det ju det haha.
/Amanda

"För varenda unge"

Måste berätta om mim goda gärning som utfördes i måndags!
Var ju i stan då och när vi går runt där så ser vi hur de ställt upp en scen osv. Med märkena Unicef överallt.
De sålde dessa nyckelringar som mark levengood pratar om på reklamen.
Så jag bestämde mig för att det som blev över efter att jag köpt mig en dubbelcheese (ni tänker säkert tack för infon, men då ska jag berätta att det var detta som gjorde att jag köpte den!!)
Skulle gå till en sådan där nyckelring.
Överallt gick det runt en massa "kändisar" som sålde nyckelringarna men jag hade siktat in mig på Morgan alling som jag tidigare sett där. Så Linda fick helt enkelt följa med mig i mitt sökande efter Morgan. Inte för att det tog många minuter. Men glad blev han! Och jag är stolt!
Trots att det "bara" är en nyckelring så känns det bra. Jag vill bli världsförälder, kände mig träffad hela tiden igår när de gång på gång upprepade "du gör skillnad". Men först måste jag ha en ordentlig inkomst så att inte jag också hamnar på gatan. För då är det någon som måste hjälpa mig med ett bidrag. Och det vill vi ju inte!
/Mikkan

Sommar!

Det blir inget stallet idag så istället kommer jag lägga ner min tid på att söka lite mer jobb. Tråkigt, men ett måste. Dagen har spenderats i solen med världens finaste vänner. Vi satt uppe på skoltaket och solade, och sen har vi suttit nere i hamnen på nästan alla lektioner. Det är så varmt nu att det nästan känns som sommar! Hoppas jag hinner gå ut med Tyra också innan solen går ner.
/Amanda

She's perfekt.

Här är tjejen som är perfekt. Hon gör mig alltid glad i alla lägen. Hennes leende får mig att falla pladask, och hennes ögon gör mig knäsvag. Hon är snygg, söt, fin, rolig, omtänksam, snäll och helt underbar.
Hon är allt. Så njut av bilderna ni får, för resten är mitt.
/Amanda

Valborg

Valborg spenderades med världens bästa tjejer! Mikkan och Josefin såklart. Vi åt först middag här hemma och sedan drog vi och kollade lite på brasan och träffade massa kompisar som vi var med resten av kvällen, ganska mysigt faktiskt! Men väldigt kallt.
/Amanda

RSS 2.0