Min stjärna och min bästa vän. Med dig mår jag alltid bra.

/Amanda

Min underbara vän.

Du är bäst!
/Amanda

Min lördag!

Jag startade min dag med en väldigt skön sovmorgon! Var uppe ganska sent igår, vilket jag inte är så van vid haha. Så den blev en sen frukost, bestående av havregrynsgröt, rårörda lingon och mjölk! Det är alltid lika gott. Sedan gick jag ut på en promenad med Tyra innan jag lämnade henne hos våran dagmatte som vi har till henne en gång i veckan.
Efter det kom pappa och hämtade mig så åkte vi upp till stallet. Skönt att han kunde följa med för annars hade jag fått cykla upp dit och det hade tagit en timme typ med alla backar haha. Bra träning i och för sig men jag tränar ju när jag rider också. Eftersom Amadeus är under igång sättning så kunde jag inte rida så hårt. Även fast han verkligen vill! Men jobbade honom mest i skritt och övade mycket på att få till en fin halt där han står korrekt med åtminstonde frambenen. Gick ganska bra, så nu är det bara baknenen som fattas! Jobbade honom i en åtta men gjorde även mycket snett igenom och volter. Gick bra tycker jag! Han var jätte fin och bjöd till ordentligt. Fast det gör han ju i och för sig alltid. Haha hästen är träningsnarkoman!
Fler bilder och videos kan komma upp senare!

/Amanda

Ett måste

För er hästmänniskor kolla hit! Dom här ridbyxorna är ju bara ett måste nu i vår. Jag tycker i alla fall att dom är sjukt snygga, och dom piggar verkligen upp! För oftast har de flesta en ganska svart outfit om man säger så. Så satsa på röda ridbyxor och våga stå ut lite!
Det ska i alla fall jag göra. Finns på hööks för 679 kronor.
/Amanda

God middag

Mamma och jag åkte och åt middag på mosaik steakhouse i centrum idag. Skit gott! Jag tog gös med bakadpotatis och aioli. Sen tig vi efterrätten nu hemma och det blev vaniljglass med varma hallon. Alltid lika gott!
/Amanda

Let's dance!

Kom hem runt åtta från genrepet.
Sista repet wäääh.
Känns läskigt, kommer vi klara detta?
Klart vi kommer :)
Men det värsta skulle vara om man gjorde nåt helt fel som att skrika nånting när man inte ska eller sjunger fel eller går iväg när man egentligen ska stå stilla på scen.
Och jag är ju väldigt bra på att göra bort mig så det skulle mycket väl kunna hända, men nu ska vi tänka positivt!
Tittar på let's dance så det ska jag fortsätta med.
Hepp!
/Mikkan

Fredags träning!

Stack som sagt ut och sprang med Tyra. Det blev ungefär den vanliga rundan, men i ungefär 35 minuter var vi ute i alla fall. Benen kändes rätt fräscha idag men det gjorde inte min mage. Hade typ håll minst halva vägen. Och det var ingen liten håll heller! Sprang i mina nya skor och dom kändes helt underbara. Ingen som klämmer och inget som skaver. Perfekt!
Efteråt hängde jag upp boxnings säcken i mitt rum och slog på den i ungefär 15 minuter innan jag gjorde lite situps, armövningar och benövningar. Det känns skakigt i armarna men så himla skön känsla ändå!
Och stretchingen får man inte glömma!

Langar en liten bild på hur färgen på min nya sportbh egentligen ser ut. På den andra bilden jag visade såg den ljusrosa ut, men nu ser man ju tydligt att den är neon rosa!
/Amanda

Natushistoriska riksmuseet

Sitter på bussen nu påväg hem från Naturhistoriska. Vi skulle svara på massa frågor om jordens utveckling och sådär. Seegt.
Nu när jag kommer hem ska jag ut och springa med Tyra. Hoppas hoppas hoppas att solen håller i sig nu! Vill ju inte springa i regnet med mina nya skor..
/Amanda

Bubbles

Detta är fan det bästa jag vet! Lyssnade på dom som fan när jag var 7 år kanske. Har börjat nu igen efter att vi lyssnade på dom hos Mikkan. Så nu är det bara bubbles som gäller. Blir faktiskt sjukt glad av att lyssna på dom! Haha tönt ja jag vet..
/Amanda

Müsli

Igår kväll gjorde jag äntligen min egen müsli! Den blev jätte god, och jag hade i massa olika gryn, nötter och frukt. Nyttigt är det ju dessutom. Den här ska göras fler gånger!
/Amanda

Mave,balle,lår

Ja var inte ute och gick igår.
Gick och la mig på sängen och tänkte att jag skulle vila några minuter.
Jo tjena, somnade och vaknade 2 timmar senare av att mamma ringde. Sen låg jag halvdöd i ytterligare en timme innan jag kravlade mig upp.
Då regnade det ju ute och var inte alls trevligt så det passade inte med någon promenad.
Istället satte jag på en träningsvideo på 28 min där jag tränade mage,rumpa och lår. Perfekt tid om man har annat för sig.
Det finns 40 min och sedan 63 min också, så det blir till att göras fler gånger!
/Mikkan

Nytt på hästfronten!

I helgen var jag och köpte det här! Ett par ridskor och ett par chaps i läder. Köpte även ett par ridhandskar. Så nu har jag nytt inför sommaren. Är så nöjd!
/Amanda

Amadeus min prins

Äntligen har vi börjat sätta igång pållen nu! När jag kom dit var det mulet men när jag skulle ut och Rida började det såklart att spöregna..
Ridpasset gick i alla fall bra. Började mjukt med att inte kräva någon form eller hårdare arbete utav honom, utan gjorde bara volter, bytte varv och lite tempoväxlingar. När han började frusta så krävde jag en lägre form och jobbade i små volter. Gjorde även lite skänkelvikningar. Traven fick bli ett varv och sedan skritt igen, några gången innan jag travade en lite längre stund.
Hela passet kändes bra! Han bjöd till fint och var inte jätte pigg fast han har stått så länge. Fin häst!
Jag var blöt enda in till trosorna efter haha, och Amadeus var rätt blöt han med..
/Amanda

Stadium

Idag är jag ledig från rep och det är blandade känslor om det.
Är otroligt sur över en sak där så det känns bra att komma på andra tankar, samtidigt som det är det bästa jag vet att sjunga med alla underbara människor där.
Amanda borde vara stolt över mig nu för jag både bloggar och läser en "sporttidning" det är ju en typ av sport eftersom det är stadium och de skriver om löpning sååå jag läser på!
Snart ska jag nog gå ut och gå en sväng eller annars plugga.
Båda sakerna behövs så det gäller att prioritera.
Vad är viktigast skolan eller hälsan?
/Mikkan

Herre

Kommer inte blogga på ett tag som ni kanske märkt.
Jag har nämligen repetitioner varje dag inför föreställningar i helgen.
Så sorry for bad update men det är såhär det är.
/Mikkan

-

Står just nu och väntar på bussen, som verkar sen som vanligt.. Efter skolan ska jag i alla fall direkt till stallet och äntligen ska vi börja sätta igång Amadeus igen! Skritta och trava i minst en halv timma. Jag längtar efter plutthästen nu!
/Amanda

Galet kär

Var ju och köpte nya löparskor till mig igår och jag är helt in love with them! För er som inte vet hur man provar ut ert par skor som ska passa just dig, så kan jag bara berätta kort.
Man ställer sig först på en platta typ med en spegel under, så att personalen kan se hur man belastar foten när man bara står rakt och sen när man böjer knäna. Sedan får man springa på ett löpband och efter det tar dom fram ett par skor dom tror kommer passa. Sen får man fortsätta att testa olika skor tills man hittar den dom passar bäst för hur just du springer! Jag hittade verkligen rätt, jätte sköna och luftiga, och stöttar verkligen upp min vrist super! Inte världens snyggaste men men. Så på torsdag blir det första rundan i dom. Lovelovelove!
/Amanda

Känner mig hög på styrka och glädje.

Hoppas jag har gjort dig besviken, arg och ledsen. För det var antagligen det du hoppades att jag skulle bli. Men nej. Jag är starkare än så, även om man inte kan tro det. Det enda du gjort är att göra mig starkare. För varje ansträngning du gör för att trycka ner mig växer jag bara och blir starkare. Jag ler åt dina patetiska försök. Tack, tack för att du lärt mig att växa, lärt mig att inse vad värdelöst är.
/Amanda

BARBERINI

Att vara i stallet är fan det bästa som finns.
Det och att vara med alla underbara änglar i min sånggrupp.
Och idag var jag i stallet.
Fick rida underbara Barberini (igen).
Vet inte hur många gånger jag har ridit honom nu, men det gör mig inget.
Dock är Lakej inte halt längre så det vore kul att få rida honom också snart.
Min lillprins, så fin.
Det gick iallafall bra idag, inte själva övningen för jag förstår fortfarande inte mycket
av slutan.
Det är så jobbigt och jaa.
Idag ställde jag upp honom i gången för att få bukt på mina rädslor.
Jag borstade honom och kratsade hovar samt satte på benskydd.
Sen sadlade Emelie men om jag får honom nästa gång ska jag även sadla.
För det är bara det kvar nu.
Han är riktigt snäll om man bara tar det lugnt och nu står vi och myser en stund också.
Jag vågade knappt ta i hästen förut.
Det börjar bli bra det här.
/Mikkan

Nytt från ellos

Det var dessa två jag klickade hem förra veckan! Ett par träningsskor jag bara ska ha på gymmet, och ett par vita nu till våren och sommaren! Kommer också klicka hem dom där sjukt snygga löparbyxorna snart! Men det får bli när jag har lite mer pengar på kontot ;)
/Amanda

Äntligen!

Äntligen har vi köpt en ny mixer, eftersom våran andra gick sönder. Så jag invigde den genom att göra en smoothie med blåbär och hallon. Nu ska jag kolla runt efter jobb i sommar och sen ska nog jag och mamma åka och köpa nya löparskor till mig! Bilder på det jag köpte igår kommer upp senare.
/Amanda

Vattenhund

Tyras första dopp för i år blev på långpromenaden idag! Det såg sjukt kallt ut men hon verkade inte känna av någonting. Man kan ju inte säga att hon är en badkruka i alla fall ;)
/Amanda

Frukost

Detta blev min frukost idag. Äggmackor, fil med linfrön, pumpakärnor. Coucous flingor och aprikoser, och ett gals blåbärssoppa. Sen blir det att gå ut med Tyra och lite senare ska jag och mamma åka och köpa nya ridstövlar och löparskor till mig!
/Amanda

Mys hos min extra familj

Ligger just nu i soffan helt utslagen efter maten. Älskar att vara här för det är alltid god mat, mycket folk men ändå avslappnat och en hel hög med djur! Idag är det 5 hundar och några katter här. Gosgosgos!
/Amanda

Stallet!

Kom precis från stallet där jag ridit Mange. Han var skit fin i skritten och galoppen och bjöd till riktigt ordentligt! Traven var han helt efterbliven i haha. Men gose hästen är så fin ändå. Han är verkligen trevlig och säker att hålla på med både från marken och på hans rygg. Nu blir det en dusch och sen ska vi fira Matthew som fyller år! Det är våra kompisar fast Matt är som min extra pappa, haha.
/Amanda

Nytt i träningsgarderoben

Igår när vi var på stan så kunde jag inte hålla mig från att köpa lite nya träningsgrejer. Det blev en sportbh i neon rosa och ett träningslinne i en stark mörkblå färg! Jätte snygga och sjukt sköna. Men bilderna gör inte färgerna någon rättvisa alls tyvärr. Dom är mycket snyggare i verkligheten! Båda kommer fram stadium och kostar 199 kronor.
/Amanda

Trerätters med brudarna!

Efter stan drog vi direkt och handlade massa mat. Sedan gick vi hem till Mikkan och lagade en trerätters middag tillsammans. Skit mysigt med mina små charmtroll. Inte för att dom kan laga mat, men jag fick styra upp allt så det gick bra ;)
Till förrätt blev det toastskagen. Varmrätten fick bli potatisklyftor och lax i ugn, romsås och en stor jätte god sallad med fetaost, avocado och soltorkadetomater bland annat. Och till efterrätt blev det vaniljglass med varma hallon och ett chokladflarn som Mikkan gjort. Mums säger jag bara! Min mage sprängs snart. Nu blir det till att kolla på the Voice och senare ska jag och Mikkis Pikkis mysa ner oss i sängen (a)
/Amanda

Trerätters

Nu står vi på Ica och inväntar bussen.
Det blev så kallt så vi ville inte stå ute och frysa..
Vi ska hem och laga trerättersmiddag, lägger upp bild sen :).
Asmys!!!
Sen ska vi se på the voice :)
/Mikkan

Just nu!

Sitter och myser i solen med världens bästa!
/Amanda

Jag kan inte ens tänka tanken på ett liv utan dig.

/Amanda

Dogrescue

Jag mamma och en till tjej har precis räddat en hund från att bli påkörd! Vi var på väg hem från en behandling när mamma ropar till och säger att det springer en hund vid centrum. Så vi kör in och jag lockar till mig den. Skit fin och söt! Jätte trevlig och ville goda hela tiden. Och det bästa av allt, det var en schäfer! Älskar dom! Min nästa hund kommer bli en schäfer.
Men efter många samtal hit och dit kommer ägarens kompis som hade hand om lilla Frida för tillfället. Lite synd för jag ville ha henne (a) Och nu har jag inte hunnit plugga ett skit till provet.. Jaja får väl satsa på omprovet, djur före allt!
/Amanda

Promenader

Vi var ute och gick i 45 minuter.
Hon tvingade mig att springa två gånger en bit. Det var inte så farligt..
Men det såg lite roligt ut när hon cyklade bredvid mig som gick.
Sen när vi kom tillbaks gjorde jag lite olika mag övningar och lite armhävningar och sånt.
Sen fick jag skjuts till ett område ganska nära mig. Jag orkade inte åka tunnelbana och buss för det är liksom runt istället för att gå raka vägen hem.
Det tog 25 minuter!
Jag är stolt att jag tog beslutet för det är ju inte särskilt jobbigt.
Det var lite läskigt där det inte var så upplyst och mest skog runt omkring men jag pratade med min älskade vän filiz i telefonen hela tiden så det gick bra. Jag måste övervinna min rädsla för mörker..
Nu ska jag sova för jag är så otroligt trött. Jag orkar inte plugga mer inför imorgon, jag kan det relativt bra. Har precis läst igenom alltihop och jag tänkte ta det än en gång imorgon på bussen.
Sov gott!
/Mikkan

Blod

Ingen av kurserna jag anmälde mig till gick att gå på nu :( Så istället ska jag anmäla mig till en spårkurs med Tyra hos någon annan. Synd bara för jag tycker Frida är så bra.. Men jaja, nu har vi i alla fall beställt hem blod! Så även om det inte blir nån kurs i det heller, så ska jag ändå ut och spåra med henne nu. Ser fram emot det! Det kommer bli sjukt kul!
/Amanda

-

Nu är vi hemma hos Amanda och ska snart ut och gå.
Eller jag ska gå och hon cykla rättare sagt. Latmasken Amanda!!
Nyss åt jag en äggmacka om ni ville veta.
Nä nu måste jag byta om.
Vilket betydelsefullt inlägg känner jag men vadå alla gnäller över att jag aldrig uppdaterar så så.
/Mikkan

Apelsin

Kom precis in från en liten tur med världens bästa mormor.
Hon gick i sin takt medan jag sprang fram och tillbaka lite.
Vi gick ner mot vattnet och runt lite i området, det är ju så fint här!!
Fick en kick av nostalgi. Samma dofter som när jag var liten och gick runt med morfar.
Jag kände lite i lår, vader och rumpa från idrottslektionen och mrb:t som var igår. Det är skönt med träningsvärk!
/Mikkan

LoveLoveLove!

Shit jag bara måste köpa dom här! Så sjukt jävla snygga att jag nästan dör. Behöver ändå ett par nya så det får bli en investering! Dom kostar 599 kronor på nelly.com. Köp dom!
/Amanda

Träningen.

Kom precis tillbaka från en löprunda på drygt 50 minuter och 8 km! Har inte känt nått innan, men nu när jag sprang kände jag av träningen från igår. Mina benhinnor! Aaaaaj... Men jag och Tyra kämpade oss igenom det och de känns så skönt nu efter.
Va så himla sugen på nått så jag fuskade lite och gjorde en sjukt god chokladmilkshake! Fast med mitt proteinpulver i såklart ;) Måste göra den i sommar.
/Amanda

Gott

Kör på Amanda style idag och äter yoghurt med frukt. Det är ju så braaaa! Om ni undrar vad det är för yoghurt så är det mild lättyoghurt. Alltidalltidalltid när det gäller mig i mina smoothies osv.
Efter jag ätit upp detta ska jag plugga inför biologiprovet vi har på fredag.
Senare tänkte jag ut och gå lite med musik i lurarna så jag tränar på låtarna vi ska sjunga på söndag också.
Amanda blev så besviken på mig när hon fick höra att jag inte tränat något så jag måste verkligen få upp arslet från soffan sen och gå lite..
Man mår ju så bra sen!
/Mikkan

Härliga väder!

Har precis satt mig i trappen, äter ett äpple och solar! Blir så glad och sprallig av det här vädret, så om en liten stund ska jag springa in till centrum och hämta Tyra vid mammas jobb. Så ska vi springa hem sen också :) Efter det blir det att åka upp till stallet och förhoppningsvis hinner jag ut och träna Tyra lite innan det blir mörkt!
/Amanda

Gymmet

Klumpig som jag är så glömde jag mina älskade skor! Det gjorde i och för sig inte så mycket eftersom jag knappt skulle springa nått. Meningen var att bara köra armar och mage idag, istället blev det ett pass för hela kroppen! Kan inte hålla mig från att köra underkroppen med hehe.. Tycker det är så himla roligt! Sedan körde jag en snabb löpning på 8 minuter på 12 kilometer hela tiden, så jag fick upp pulsen lite. Utan att ha fått höja den känns det inte som jag tränat faktiskt. Nu ska vi äta middag och sedan väntar jag på träningsvärken!
Haha mamma stretchar i bakgrunden ;)
/Amanda

Reptiler

Kom hem för en liten stund sen och väntar nu på att mamma också ska göra det så vi kan åka och träna. Ser fram emot det som fan! Sen måste jag ju bara basta efteråt och bli varm och skön (a). Är nästan ständigt frusen så det kommer bli nice!
Här får ni några bilder på våra otroligt söta reptiler vi har i skolan. Jag längtar tillbaka till tiden när vi skötte om dom på morgonen!
/Amanda

Jag har roligt med kameran

Jag äter Amandas näsa

Veckans planering

Känner att jag måste planera lite och göra ett schema över vad jag ska göra i veckan, känns som om jag kommer glömma något annars!
Tisdag(idag): Ut med Tyra och sedan Gymmet med mamma.
Onsdag: Till stallet och fixa med Amadeus + Träning (troligtvis boxning)
Torsdag: Power Walk efter skolan med Mikkan, Tyra hänger med!
Fredag: Ut och springa + träna Tyra och fixa med henne. Kanske drar ut på stan och fixar nya piercingar osv med Mikkan.
Lördag/söndag: Träning + Till stallet, Amadeus + ut på stan och kolla nya träningskläder och skor.
/Amanda

Frukost

Detta blev min frukost idag, skivade ägg med kaviar på mörkt bröd och äppeljuice! Tog mig en titt i höökskatalogen som kommit nu också, finns sjukt mycket fint där! Nu blir det skola till fyra och sedan gymmet.
/Amanda

Why are you trying so hart to fit in, when you are born to stand out.

/Amanda

Stretchövningar för häst!

Dom här övningarna gjorde jag på Amadeus igår. Jag tycker det är jätte bra att man stretchar, spelar ingen roll om det är sig själv eller sitt djur. Men stretcha! Det är jätte viktigt för att kroppen ska hålla. Det här är bara några av övningarna man kan göra. Jag stretchade även hans rygg genom att ta ett bra tag i svansen och luta mig med hela min tyngd bakåt. Dom klarar det jag lovar! Han tyckte det var skit skönt, stog och blundade, lila plutten haha!
/Amanda

Sluta

I stallet möttes jag av min fina prins lakej som fortfarande var halt.
Lilleputten och jag myste ett tag och det märktes att han var lite uttråkad. Han fäller precis som Amadeus just nu.
Sen tvingade jag lilla emelie att göra i ordning min läskiga häst barberini åt mig. Och det var så saaatans kallt så vi hjälpte till o bar bort bommar och grejs från gruppen innan för att få upp värmen lite.
Och jag mitt smartass hade lämnat jackan hemma av någon dum anledning så jag frös ju arslet av mig.
Vi hade sluta så det var ju inte så världans ansträngande heller. Tyvärr.
Och det var jättesvårt att få hästen gå rätt för jag fick inte ens in tänket. Jag och min koordination <333.
Nej men resten gick faktiskt superba!
Finfina barberini!
Sen när jag kom hem var jag såklart helt djupfrusen. Nästan iallafall.
In i duschen och värmde mig men inte blev det mycket bättre så nu sitter jag här iklädd mina myskläder och min mysiga morgonrock insvept i en tjock filt.
Snart är det Maria wern!!!
/Mikkan

Måndag.

Har precis käkat tonfisksallad (idag igen haha!). Men tycker det är så jävla gott, och dessutom är det ju nyttigt! Ligger just nu i soffan och bara latar mig. Låter livets tankar sjunka in.. Blev ingen träning idag, men imorgon ska jag och mamma till gymmet. Kommer köra mage, armar, kanske lite rygg och kanske rumpa/lår. Plus att jag springer som vanligt! Updaterar imorgon om det passet!
/Amanda

Du börjar fan tro på att dina egna lögner är dina ärliga svar.

/Amanda

Mellanmål

Idag var jag duktig och åt typ broccolilåda med sallad till lunch.
Lite tråkigt kanske och jag orkar nog inte vara så duktig varje dag.
Amanda tyckte att jag skulle äta något nu när jag ska iväg o rida. Då fick det bli ett äpple. 7 kr kostade det på pressbyrån!
Fy. Aja det gör ju gott iallafall för nu får jag lite energi.
Annars brukar jag inte äta mellanmål men en frukt kan man ju faktiskt trycka i sig!
/Mikkan

Nu bäddar jag ner mig och drömmer mig bort.

Livet skär små djupa sår i mig hela tiden, och inget av dom hinner att läka innan ett nytt rivs upp.

Så trött på alla lögnare. Alla som säger att allt kommer bli bra, alla som ger mig ett falsk leende, falska förhoppningar. Så trött på alla blickar. Som ser men som inte gör någonting, som känner men inte hjälper.
Så trött, så trött på att livet ständigt river och sliter i mig.
Så trött på att jag aldrig kan få bygga upp något nytt, utan det ska ständigt rivas ner när jag precis fått krafter att orka bygga upp.
Så fruktansvärt jävla trött på exakt allt och alla.
/Amanda

Orangejuice

/Amanda

Nästan 40 minuter

Tog mig ut på min vanliga runda som är ca 6 km. Så jävla skönt att kunna springa nu utan att man halkar var 10:e meter! Gjorde en förbättring på ungefär 1 minut sedan förra gången, fast jag va tvungen att stanna och knyta om ena skon! Dessutom kändes det faktiskt lite mer stumt i benen idag, men ändå blev det en förbättring! Så nu är jag glad ;) Har också kört:
3x10 arhävningar
3x10 situps

Och nu det kanske tråkigaste men absolut nödvändigaste för att kroppen ska hålla! STRETCHA.
Fast jag tycker det är ganska skönt, för jag hatar att vara stel i kroppen!
/Amanda

Träning

Det blev inget springande men en lång och skön promenad med mamma på en timme.
Vi gick runt i ett naturområde nära oss och det var jättetrevligt så där ska jag gå fler gånger!
Laddade ner samma app som Amanda har som vi använde oss av igår men den här visar fel.
Det står att vi gick 9 km när vi bara
Gick drygt 7. Så det blev jag lite besviken på. Får se om det går att ordna. Känner mig mysigt svettig nu så ska in i duschen när mamma är klar. Men först ska jag steka ett ägg tror jag!
/Mikkan

Stallet

Sitter i stallet nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Amadeus är fortfarande halt så det går ju inte att rida. Men som tur är så ska hovslagaren kolla på honom snart. Så jag tig in båda hästarna och sen började jag rykta honom med ryktstenen, och jävlar vad han fäller! Han behövde verkligen bli av med lite hår stackarn. Han svettas väl nästan ihjäl där under täcket. Vi myste en lång stund och jag tror han uppskattade det eftersom han inte får någon motion just nu. Sen stretchade jag honom också, och det såg ut som om han tyckte om när jag stretchade ryggen bäst, han stog och blundade hela tiden typ! Men nu hoppas jag verkligen att han blir bra snart så jag kan börja rida nu när det är varmare.
/Amanda

 

 

springaSpringaspringa

Som det känns just nu så känner jag mig otroligt tagg på att träna!
Funderar nu såhär på kvällskvisten över att ta en litenliten runda kring kvarteret imorgon.
Alltså en liten springrunda.
Men vi får se hur det blir med den saken, kanske känner helt annorlunda imorgon.
Sen imorgon kväll ska vi på "familjemiddag" så det ska bli mysepys.
Ska träffa en vän jag inte träffat på jättelänge.
Men nu vill jag bara ut och röra på mig!
Fast kanske inte..Jag är trots allt mörkrädd.
/Mikkan

Tonfisksallad

Middagen idag fick bli en rejäl tonfisksallad! Jag tog vad som fanns i kylskåpet men fick ihop mycket ändå. Hade i bland annat fetaost, halloumi, ägg, oliver, majs, tomat, gurka med mera. Känns fräscht och gott! Till kan man alltid ha någon dressing som passar så får man lite mer sting i det hela.
/Amanda

Hundkurser!

Nu har jag äntligen bokat hundkurser med Tyra. Först bokade jag in en apporteringskurs som hålls 3 tisdagar i rad. Frida Binette som har kurserna använder sig faktiskt av våran skolas träninglokaler i hägersten! Så det är lite kul att komma dit och träna faktiskt. Sen har jag också, äntligen anmält mig till en vallningskurs med henne. Och det hålls i nere vid slottet tror jag precis där jag bor! Så då kommer jag ha nära.
Den kursen kommer innehålla att vi ska väcka intresset hos Tyra. Höger, vänster, stopp, fösa osv. Spännande kommer det bli! Hoppas att hon svarar snabbt och säger att det finns en plats kvar åt mig i apporteringskursen, och att vi kan påbörja vallningen så snart som möjligt!
/Amanda

PW

Amanda ska bli min nya PT.
Behöver fan någon som skriker på mig!
Så vi bestämde oss för att starta vårt nya sunda liv, äta nyttig frukost, mindre kolhydrater så som potatis, pasta och ris, istället äta mer sallad till osv.
Och vad är inte än bättre början än en skön power Walk ?
Vi gick mer än 7 km i ett bra tempo så vi var helt genomsvettiga när vi kom in. Eller iallafall jag som klätt mig så varmt.
Vi gick ner mot Alby på ett spår så det var både uppförs och nedförsbackar med lite varvat underlag. Det var fortfarande lite is på vissa ställen.
Vi hade såklart med oss Tyra, vår trogne följeslagare!
Så pratade vi lite med några söta kossor också.
Nu är jag helt slut och ska strax åka hem.
/Mikkan

 

 

Beställt!

Nu när jag har börjat komma igång med träningen mer ordentligt så känner jag att jag måste ha ett par skor som jag kan ha på gymmet. Jag vill inte ha mina vanliga löparskor där. Så jag hittade dom här snygga på ellos.se. Det är knappast världens bästa kvalitet på dom men det funkar när jag bara kommer köra lättare jogging och såklart med gymma. Ska köpa ett par nya löparskor snart också som jag ska ha ute då mina gamla har varit med ett tag nu.
Men dom har ska jag i ala fall klicka hem nu! 399 kronor på ellos.se.
/Amanda

Lördagmorgon

Vi vaknade för en stund sen och sitter nu och äter en god frukost! Idag för min del blir det ut och springa med Tyra. Får väl se om jag får med mig Mikkan ;) Annars får vi se vad som händer idag och ikväll!
/Amanda

 

Myyyys

Nu sitter vi på bussen på väg mot Andrew!
Jag har lånat Amandas jeans som sitter liite för tajt upp till så de spricker nog snart ska ni se!
Haha hoppas inte..
Myskväll detta ska bli :)
/Mikkan

Glassssss

På väg hem till Amanda nu då.
Ska sova där ikväll igen så jag orkade inte åka hem mellan.
Ikväll ska vi träffa några kompisar (kanske) hoppas jag iallafall.
Har inte mycket mer att skriva.
Hehe..eftersom Amanda tog det andra..
/Mikkan

Glassigt!

Efter skolan drog vi direkt till liljeholmen och åt sjukt god glass! Man kunde göra själv så jag valde med kladdkaka och vit chockladtopping. Det fanns ingenstans att sitta först heller så då strejkade vi lite och satte oss på golvet haha.. Men sen blev det ledigt i nån liten grej med blommor och skit. Myys!
/Amanda

Fredag!

Nu är vi på väg till skolan.
Jag sov hos Amanda igår :).
Mys.
Vi åt tacos och sen provade vi någon
"Lampa" som hennes mamma hade som skulle typ motverka trötthet.
Så vi satt med den i tio min var, det kändes som att man solade solarium hehe.
Sen sov vi på ett lakan som också skulle motverka trötthet och jag kan inte förklara alla dessa saker och det låter säkert konstigt men jag känner mig mycket piggare :).
Antingen funkar det eller så är det inbillning. Vad det än är så känns det bra!
Ikväll ska vi träffa våra kompizzzar.
Ska bli kuuuult.
Ciao!
/Mikkan

Stallet

Idag efter träningen åkte jag direkt till stallet för att pyssla med Amadeus lite. Han är ju halt nu så det går inte att rida. Men jag och mamma tog en promenad tillsammans och mamma tog med Tyra. Väldigt mysigt faktiskt att vi fyra va ute och gick tillsammans! Sen kom Mikkan lite tidigare än väntat så hon fick komma med upp till stallet en stund och hjälpa mig att ta in hästarna och så. Jag har fresten testat den nya repgrimman på Amadeus nu. Han är fortfarande bufflig och så när man leder honom men lite bättre lyssnade han faktiskt. Så jag har tänkt att när det går att använda ridbanan igen, så ska jag köra lite horsemanship med honom där!
Nu ska vi sova!
/Amanda

Gris? Eller bara Amanda?

Helloooo snygging
/din Mikkan

Byten!

Hejsan svejsan!
Vi gör gärna bloglovin byten och länkbyten.
Det är bara att skriva i en kommentar så fixar vi det!
Puss o Kram
/Mikkan & Amanda
image description

Lwyl

Live What you love
Love What you live

Träningen

Har precis kört ett sjukt skönt pass på gymmet! Sprang först i 30 minuter på löpbandet, med lite backträning och sen ökade jag tempot hela tiden. Sen körde jag igenom lår och rumpa. Såhär fick det bli Idag:

3x10 framsida lår
3x10 rumpa
3x10 utsida lår

Efter det tog jag nervarvnings jogg på bandet igen på 5 minuter.
Ett jätte härligt pass! Men mina armar och mage skriker efter träning också. Så nästa gång blir det dom!
/Amanda

Matte

Matte är ju verkligen inte mitt bästa ämne! Det är så sjukt tråkigt så jag flisan och Andreas har smugit in i ett extra rum och lyssnar på musik och kör hängagubbe. Haha mogna jävlar!
/Amanda

Heart.

Haha min mamma är ju bara för söt! Hon var ju i Tyskland igår och jobbade, och med sig hem har hon chokladhjärtan som hon fick gratis när hon gick av planet. As goda! Och det är ju tanken som räknas. Mamma<3
/Amanda

Metakolintest

Idag har jag gjort metakolintest.
Det har med min allergi att göra och då fick jag andas in något ämne.
Det här ämnet gjorde att min hals svullande igen eller vad man ska säga.
Jag kunde inte andas så bra.
Det var inte lika obehagligt som jag trodde det skulle vara att göra själva testet.
Testet går ut på att man sitter med nypa för näsan och sen andas man i en sak så att man
bara får den där "dåliga luften".
Sen ska de se hur man reagerar på ämnet och så får man mäta utandningen genom att
blåsa på en sak.
Jättesvårt att förklara menmen.
Sen fick jag andas in ventolin i 5 min som är luftrörsvidgande.
Jag fick världens hjärtklappning och det var inte så att jag blev rädd men det
var ingen härlig känsla om man säger så.
Darrade och kunde typ inte gå fastän jag suttit stilla i typ en kvart efteråt.
Sen när jag var tillbaks i skolan hade jag fortfarande hjärtklappning men efter nån halvtimme slutade det
och då blev jag heeeelt slut.
Som att kroppen hade sprungit ett maraton liksom.
Fy!
Tortyr säger jag.
Nu är det över iallafall.
/Mikkan

16.30

Slutade halv 5 idag.. Segt, men hade mitt argumenterande tal sista lektionen och det gick helt okej i alla fall! Det är fan kul att stå och säga vad man tycker inför alla andra.

Hade tänkt att gymma nu efter skolan men tror inte att jag hinner för jag ska till kiropraktorn och ut med hundarna sen också. Plus att jag antagligen ska träffa en kompis, hektiskt dag! Vad ska ni göra idag/ikväll?
/Amanda

Lyckorus. Fast utan lyckan.

/Amanda

Så kallad kamphund

Maggie och Benjamin

Ourweekday.blogg.se

Kolla gärna in den här härliga boggen! Fanny som har den går i våran klass och är en jätte härlig tjej! För er häst älskare är det en ännu mer underbar blogg då hon skriver om allt som rör hästar. Rekomenderas starkt, så klicka er in! http://ourweekday.blogg.se/

Tisdag

Det var faktiskt en ganska skön dag i skolan idag! Vi hade en lektion, sen idrott och sen provet i djursjukvård och sen fick vi dra hem! Provet kändes sådär.. Haha får hoppas på ett E i alla fall. Nu har jag precis skrivit klart mitt argumenterande tal jag ska hålla imorgon på svenskan. Så nu återstår bara att plugga på det!
Ikväll är jag helt ensam hemma för mamma är i Tyskland. Men hon kommer hem vid midnatt ungefär. Så det känns lite ensamt här hemma.. Det hatar jag verkligen, för det är då alla tankar kommer och man börjar må skit. Har funderat på om jag kanske ska skriva här på bloggen vad jag varit med om. Som någon slags bearbetning eller nått. Men jag vet inte riktigt, beror på hur många som kommer läsa osv. Men kommentera gärna om ni känner för att läsa det jag i så fall ska skriva om!
/Amanda

Z

Nu är jag på väg hem från church.
Vi sjöng massa låtar och Fick några danssteg haha jag som är så grym på att dansa.
Well. Nu ska jag hem och skriva på mitt tal som ska framföras på torsdag.
Känns otroligt bra förberett av mig.
Eller inte.
/Mikkan

Any guy can make a baby, but it takes a REAL men to stay and raise it.

Livet känns lite lättare men lång ifrån problem och smärt fritt. Tänker på rubriken och funderar över mina val i livet. Vad som gjort att jag hamnat just här? Allting måste ju ha en mening. Men vissa val är enorma misstag utan mening alls. Levande varelser är inte att leka med. Och det borde jag förstått.
/Amanda

Om mitt lilla ridpass

Det gick jättebra i stallet.
Jag fick Barberini som förra gången.
Han är väldigt lätt att forma men svår att få in bakbenen på.
Så jag jobbade rätt mycket med halvhalter osv för att få in dem.
I vänster varvet där han var stark var det dessutom lite svårt på volten
för den blev bara mindre och mindre.
Så jag fick ständigt jobba med skänkeln och flytta ut honom.
Vi hade bakdelsvändningar och galoppfattningar, vändningarna gick inte så jättebra
med tanke på bakbenen som måste in, men galoppfattningarna gick helt ok.
Det som är grejen med Barberini är att han blir så sur när någon kommer för nära
bakom. Å då slickar han öronen bakåt och sparkar.
Men det gick jättebra tycker jag, sitsen kändes bra hela tiden.
Jag red utan jacka för det var så varmt.
Sååååååå myyyyys!
/Mikkan

So fucking tired.

Det känns som om livet inte riktigt hänger med i alla svängar. Det står liksom en bit bort och bara kollar på när jag går åt höger och resten åt vänster. Ett liv utan lycka är inget liv alls. Tur att jag fick ett litet smakprov idag då i alla fall.
/Amanda

Vilken härlig dag..

Nananananananananana!
(meningen är att ni ska sjunga med i den där sången med Ted gärdestad).
Till det lite mer väsentliga, vädret.
Är det inte jättehärligt?
Det är ju så varmt!
Så tittade jag på hur varmt det är, då står det 5* bara.. Det känns ju betydligt varmare.
Och solen skiner och jag ska rida idag!!!
I'm back on track!
/Mikkan

PW

Nu är jag på väg till mitt älskade hem.
Så skööönt, det var inte så jobbigt att jobba men ändå..

Efter mitt deppmode inlägg så bestämde jag mig för att ta en promenad precis då ringde mormor och sa att hon tänkte promenera till oss och frågade om jag inte ville möta henne.
Det ville jag såklart, så jag gick i rask takt (powerwalkade) på vägen mot mormor. Men sen på tillbaka vägen blev det inte riktigt samma tempo med min lilla mormor som inte orkar riktigt!
Men det var jättemysigt och skönt att rensa skallen.
Nu ska jag hem och mysa.
/Mikkan

Nu har jag tagit fram mina converse!
De är nyyya :)

Ikväll går jag genom eld.

Träningen.

Fan va skönt det var att springa! Solen lös på mig och vinden var helt perfekt. Brukar inte ha musik när jag springer för jag kan oftast inte komma in i ett ordentligt tempo då, utan springer mest till musiken. Men jag testade idag och det var faktiskt skönt nu! Man tänker inte så mycket på om man är trött utan jag tänkte mer på musiken liksom. Har aldrig sprungit förut där jag sprang idag. Men den rundan var faktiskt perfekt för det var lagom med uppförsbackar och så. Nu känns det faktiskt som att jag kommer börja träna mer regelbundet igen. Love it!
/Amanda

Okonstentrerad

Kan fan inte Konsentrera mig så nu blir det ut och springa för min del! Håller ju på att börja trappa upp på träningen nu igen efter mitt uppehåll. Så nu kör vi! Springa av mig lite känslor..
/Amanda

It's like screaming but no one could hear.

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd be the mother of your child
I'd spend a lifetime with you

I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you.

/Amanda

Söndag

Va nyss ute med Tyra på promenad. Det blev en 2 timmars idag igen! Vi gick ungefär på samma ställe som igår, men vi tog en skogsväg halva vägen hem istället för att gå längs vägen. Tyra kan man säga var ju helt döv idag! Lyssnade inte på inkallning utan sprang bara i din egna värld. Hon var dålig med ögonkontakten idag också. Så jag blev lite arg och frustrerad på henne eftersom jag vet att hon vet exakt vad som ska göras! Jaja alla har vi våra bättre och sämre dagar.
Lite senare blir det nog plugg för min del... Fml.
/Amanda

...

Idag är en deppdag.
Är inte på humör så jag orkar inte blogga..
snart iväg och jobba.
/Mikkan

Så jävla sant. Tragiskt.

And it's true we are immune
When fact is fiction and TV reality
And today the millions cry
We eat and drink while tomorrow they die

/Amanda

It's your love that's strong, It's the only thing that keeps me holding on, It's your heart that's weak, But it's not too weak to bring you back to me.

/Amanda

Loreen!!!

Så rätt!
Amanda skrev i en kommentar att hon höll på David Lindgren.
Vet inte om det var seriöst?
I så fall får du skärpa till dig Amanda...
Han var inte så bra.
Hur som helst.
Jag tror att loreen har bra chans i eurovision.
Hennes låt är ju urbra och den är liksom bra redan första gången man hör den. Kommer ihåg att jag gjorde det iallafall.
Nu ska jag umgås med älskade thea
Ciao
/Mikkan

Melodifestivalen 2012

Laddar inför en melodifestivalenkväll hemma.
Loreen och Danny är helt klart bäst!
Mollys låt är också bra men det håller inte med en ballad enligt mig.
Björn ranelid är ju fasiken ett skämt.
Känns pinsamt att han ens är med i finalen..
Vilka tycker ni är bäst? #mel2012
/Mikkan

När alla andra sviker, är du den enda som gör att jag fortsätter framåt.

/Amanda

Långpromenad!

Nu har jag kommit in från en promenad med Tyra på 2 timmar! Jätte skönt att komma ut med henne själv, och inte att mamma eller några hundkompisar är med. Vi gick över strand ängarna och vid vattnet. Sjukt fint nu faktiskt även fast det är lerigt och kladdigt nästan överallt. Vi gjorde lite inkallningar men mest fick både hon och jag gå i våran egen lilla värld. Sen träffade vi Kex också, en hund som gick på hunddagiset jag praoade på. Så dom lekte och sprang och jagade varandra en stund! Det var en härlig promenad tycker jag!
/Amanda

Skinnjackeväder

Nu är jag på väg hem efter en trevlig kväll med världens bästa tjejor!
Vi hade det supermys igår, var ute en sväng bara, annars tog vi det lugnt.
Vi började snacka om Valborg och kom på att det är skolcup dagen efter det. Så det kanske blir så att jag är i Tyresö på Valborg? Vem vet :).
Det är ju ett bra tag kvar men jag längtar!

Idag ska jag ut på landet och försöka starta min älskade moppe som har stått ute hela vintern. Det har ju inte varit
Sådär jättekallt men man vet aldrig. Jag borde tagit ut batteriet men det gjorde jag inte, jag hoppas att den är samarbetsvillig!
För sen kanske jag kan köra moppe till skolan, det vore så skönt och slippa äckligabussen. Nu får det bli vår, jag har bytt till skinnjacka!
/Mikkan

Kärlek.

/Amanda

Fredag

Mikkan berättade ju att vi va på hundcentret idag. Skit mysigt! Kan lägga upp bilder senare :) Men efter skolan så tog jag tag i min egen hund lite. Gick en långpromenad ner till ängarna i Alby. Hon gick lös hela vägen och det funkade skit bra! Tyra lyssnade jätte bra idag, och vi tränade speciellt: stanna, hit, fot, här och kom. Duktig tjej! Sen gjorde vi lite sök övningar och inkallningar innan vi gick hemåt igen.
Nu har jag precis städat undan och snart kommer ju mina älsklingar Emma och Mikkan!
/Amanda

Ööh

Ikväll ska jag träffa Emma och Amanda.
Ska bli kuuuuuligt.
Ska fräscha upp mig lite bara Hehehe.
Vi har vart på Hundcentret idag. Där delades vi in i fyra grupper där varje grupp hade hand om en hund. Den hunden skulle man borsta, klippa klor på, fixa öron och ögon samt bada och sen föna.
Det gick bra men sen fick man gå runt och lukta hund hela dagen! Mys!
Men det är så mysigt att vara på Hundcentret, jag känner mig så hemma där nu efter all praktik. Åååh vad jag vill vara där hela tiden!

Nu hoppas jag att det snart blir mat för jag är så hungrig.
Puss!
/Mikkan

Du

Med dig är jag trygg.
Med dig kan jag vara precis som jag är och ingen annan.
Du får mig lycklig och glad oavsett om jag varit det innan eller ej.
Att få vara med dig är så obeskrivligt bra för mig. Hela jag blir lugn och glad.
Du är så rolig och förmodligen skulle ingen annan förstå vad jag skrattar åt. Men du bara du, förstår min humor.
Alla minnen vi har ihop och så många fler det ska bli.
Jag saknar dig när du inte är hos mig.
/Mikkan

Jag kan se glad ut. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag var lycklig utan dig.

Ja någon gång tar väl allt slut visst? Man önskar såklart att det aldrig skulle göra det, men sånt är ju livet tyvärr. Det som känns så bra ena dagen är ett rent helvete nästa dag. Jag önskar att jag kunde få bestämma exakt hur det skulle bli någon gång. Bara för att liksom få känna på hur det skulle vara att vara lycklig då. Men den tanken har uppenbarligen inte Gud om mig. Han verkar hela tiden vilja sätta mig på prov, se hur mycket jag orkar innan allt går över gränsen och jag inte vill vara med längre. Det är som om någon hela tiden, enda sen jag var liten, vill trycka mitt ansikte under ytan och bara låta mig få komma upp någon sekund då och då för att jag ska kippa efter andan. Men sen trycks man ner igen. Trampad och sparkad på hela tiden innifrån. Såren läker liksom aldrig utan dom rivs bara upp igen och bildar större och större ärr. Jag undrar när man kommer våga lita på någon igen? När i princip allt som sägs runt om kring en är lögn. Lögn, lögn, lögn. Lögnen har sån kraft, är så stark att man bara måste tro på den. Sen plötligt är det som om den inte orkar hålla inne allt och då viker den insidan utåt och låter en se det falska.Jag undrar när den äkta, vackra och stolta människan ska träda fram? Någon som vågar, någon som är stark nog att tro. Känns inte som att den finns riktigt. Och jag undrar när jag ska fatta att den aldrig kommer att komma? Det är som att jag går runt i en liten bubbla och tror att folk är snälla och omtänksamma. Små prinsar och princessor. Aldrig Amanda. Dom finns inte!
Men även fast man vet att inget som sägs är sant. Så vill man ju så gärna tro på det att man blir helt jävla blind. Sen när allt faller, då står man där, helt ensam och kollar på små äckliga ryggar som vänt sig mot dig. Ryggar som är fulla med hat och ilska. Och som plötligt utan anledning vill vända sig om och håna dig bara för att visa att dom kan. Bara för att visa att dom är så mycket starkare än dig. Den enda man kan lita på är sig själv, om ens det.
Och även fast jag vet att det är så här, och att antagligen inget kommer ändras. Så har jag fått den där dumma känslan ändå. Känslan som antagligen är starkare än hatet. Känslan som inte vill den andra något annat än väl, även om den andra personen inte bryr sig ett piss om dig. Kärleken.

Älskade du.
Du har hela mitt hjärta i dina händer.
Hela du är så sjukt fin på alla möjliga sätt.
Sättet du ser på mig gör mig alldelses varm innuti, nästan så jag tror att jag ska börja brinna.
Dina ögon, dina läppar, ja dela ditt ansikte och din kropp, känns som gjorda för mina ögon att titta på.
Och för min kropp att ligga helt nära och känna värmen ifrån.
Sättet du ler mot mig på, kysser mig på och rör mig på, känns helt obeskrivligt bra.
Det finns inga ord för hur lycklig jag känner mig då.
Att ha dig som min, är som att äga en skattkista full av diamanter.
Jag vill bara visa upp dig hela tiden och säga "Ser du han som går där borta? Han är bara min".
En mer omtänksam, mjuk, vacker och speciell person får man leta länge efter.
För det finna bara en som får mig att gråta av lycka.
Och det är DU.
Att få gräva in mig i din halsgrop, eller ligga på ditt bröst och känna dina hjärtslag, mer än det behövs inte för att jag ska må en miljon gånger bättre än vad jag kanske nyss gjorde.
Hela jag brinner för dig.
Just för att du är den du är.
Och alla har vi våra fel och brister.
Men jag vill leva med dina, för det är HELA dig jag älskar, inte bara dina bättre sidor.

/Amanda

Ridpassen

Orkade uppriktigt sagt inte skriva igår om ridpasset jag red när Mikkan var med. För när vi kom hem så käkade vi och sen blev det till att dunka lite musik samtidigt som vi pluggade. Fast egentligen är det inte så mycket att skriva om, för det gick knappt att rida eftersom det är så hårt i marken nu. Så synd att vi inte har något ridhus där ute! Men men det är väl bara att anpassa sig. Men jag jobbade honom på en liten volt på ängen i alla fall, travade lite och tog en kort galopp i båda varven. Men han var sjukt pigg/busig/nervös, då han kickade och bockade i galoppfattningarna. Och sen helt plötsligt så kunde han bara dra upp huvudet och springa iväg. Haha knäpp hästen!
Idag blev det bara en skön skritt runda då jag hade ganska brottom hem för att plugga, plus marken då.. Men red barbacka idag för att variera mig lite! Varmt och skönt om rumpan ;) Han verkade faktiskt uppskatta det också att bara få lunka fram i mörkret lite. Mys!
Nu har jag faktiskt pluggat! Skrivit en del på engelska som ska in på Måndag. ORKAR INTE alla jävla prov och skit till nästa vecka.. Damp, blä, bajs..
/Amanda

Mina älsklingar

Chillpill

Såg ut som jagvetintevad på bilden som
Lades upp.
Ligger och lyssnar på musik och spelar det här spelet drawsome. Tanken var att vi skulle plugga men det har inte gått så där värst bra kan jag ju säga..
Har inget att berätta.
Visp
/Mikkan

Redo för stallet!

Yesbox

Ridpassen

Kan egentligen inte skriva så mycket om ridpassen då det var jätte hårt i marken både igår och idag. Så jag kunde bara skritta. Men båda hästarna var sjukt fina i alla fall. Och pigga! Imorgon ska jag äntligen rida Amadeus igen, då ska Mikkan med också! Så sover hon hos mig sen ;)
/Amanda

Tacobar!

Nu är jag på väg hem efter en ovärd musikaltimme. Det var bara jag och bindan där så vi satt bara och snackade med hans och miche om Indien som kyrkan har samarbete med.

Tidigare idag var jag hos läkaren och efter det var det en massa tid över pga lunch osv. Så jag och mamma åt på tacobar och gick runt på stan. Jag köpte en tröja och en bh :).
Så det var jättemysigt!!

Nu ska jag hem och plugga lite, ovanligt?
/Mikkan

Amanda och flisan den halslöse.

Familjen Annorlunda

Har nu tittat på familjen annorlunda.
Det är så himla härligt och roligt.
Man blir alltid glad av att titta på det och barnen säger så roliga saker. Men ibland undrar man hur mycket som är uppgjort i vissa familjer.
Hur som helst så är det bra.
Familjen johansson i Älvdalen var mima favoriter förut.
Nu när de tyvärr inte är med längre är favoriterna norrströms.
De är rätt avspända och verkar
Vara som de är.
Härligt härligt!
/Mikkan

Döö..

Ibland är livet tuffare än man tror. Har ingen ork till någonting så jag skriver igen när jag känner att jag fått orken tillbaka.
/Amanda

Glajjor

Väntar på att min bror ska sluta.
Lite kul att sitta i bilen och titta på alla ungar och lärare som man känner igen. (gick själv i den skolan förut).
Sen ska jag hem och plugga lite lätt, inte hårt. För vi fick nämligen flytta provet från imorgon till nästa tisdag :D.
Snälla Nikki!
Så kan därför ta det lite lugnt och inte hetsa in det i huvudet. Blir sällan bra då.
Sen ska vi gå på visning av en sjua. Känns onödigt stort och jag hoppas den är ful. För jag vill inte flytta till det området den ligger i.
/Mikkan

Nedan ser ni mig i skolan i ett par sjyssta glajjor Erica satte på mig.

@söder

Sitter hos amanda på söder.
En annan Amanda alltså.
Hon har precis flyttat in och det är jättemysigt.
Hon har nån sån där pepparspray som färgar rött. Sån ska jag köpa! Fast det är 18-årsgräns så jag ska tvinga mamma köpa. Det är ju asbra när man ska gå hem sent på kvällen och känner sig otrygg.
Linn sitter och hånglar med Dennis på bilden nedan...
/Mikkan

Skansen

Har varit på Skansen idag!
Vi cyklade dit och därifrån så det känns toppen i benen. Spaghetti typ.
Det är riktigt härligt att cykla i stan.
Och vi gick inte på terrariet eller akvariet eller vad det heter. Och så fikade vi. Härligt härligt.
Moster köpte ett skansenkort till mig också så nu kan jag gå på alla konserter och shit där i sommar.
Men blev asarg när jag såg mitt kort. En jävla blomma!? Jag vill ha ett djur på!! Inte en blomma!!
Aaaah. Ska överklaga nästa gång jag går dit.
/Mikkan

Stallet

Kom precis till stallet, och det var efterlängtat kan jag säga! Idag ska jag rida dom här sötisarna. Skriver om ridpassen senare!
/Amanda

Mikaela<3

Jag måste ha världens mest underbara vän! Mikaela. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Antagligen hade jag inte varit den personen jag är idag. Jag hade varit nån deppig, tråkig och sorglig person utan personlighet. Är så himla lycklig över att jag träffade henne. Hon får mig alltid på fötter hur nere jag än känner mig. Hon är min andra halva. Utan henne är jag helt enkelt inte hel. Det finns inga ord i världens som kan beskrivs världens mest bästa vän! Men jag vet att det är hon. Det känns i hela hjärtat. Jag älskar dig Mikaela!
/Amanda

.

Vad händer om man känner att man inte kan leva utan en person? Vad händer om en viss person är ens livsglädje och lycka? Vad händer om man älskar men inte blir älskad? Är det då det är dags att dö? Om man inte har något som är tillräckligt meningsfullt i livet? För första gången älskar jag på riktigt. Kan mitt liv aldrig bli problemfritt? Varför sätts jag på prov hela jävla tiden? Nån vill att jag ska släppa taget och inte ha mitt liv på jorden längre..
/A

Promenad

På väg mot Järna för att fira lilla sysslingen! Han fyller 2 år nu till veckan, pluttisen.
Imorse när vi vaknade bestämde vi oss för att ta en promenad, jag och virre.
Det är ju så härligt väder!
Så innan frukosten gick vi en sväng, det var jättemysigt.
Nu hoppas jag på att det blir tårta!
/Mikkan

Hem igen

Då är vi påväg hem igen! Tyra fick sig två promenader i solen med massa bus så hon ska orka ligga still hela vägen. För min del blir det väl en del plugg och musiiik!
/Amanda

Bloglovin!

Följ oss på bloglovin genom att klicka HÄR eller till vänster i menyn under länkar. Tack!
/Mikkan & Amanda

Fredag

Yes, då ska vi äta middag snart då och sen blir det väl till att kolla på The Voice eller nått. Ska nog lägga mig ganska tidigt ikväll eftersom vi åker hem igen imorgonbitti. Nu längtar jag verkligen hem! Har aldrig gjort det förut, men nu märker man verkligen hur kärleken kan påverka en ;)
Här är en liten bild på hur tröjan jag köpte i Hemavan ser ut! Självklart står det Hemavan Tärnaby på sidan också!
/Amanda

-

Naglar

/Mikkan

Ibland är man seeeg

 om Jobbet: Hej gillar eran blogg! Vad/ vart jobbar du? :)

Hej! Tack så jättemycket!
Vi blir så himla glada när någon kommenterar så fortsätt med det!
Jag jobbar i köket på SÖS där jag diskar, serverar mat osv.
Inte så glamoröst direkt men ett okej extra jobb :).

Förlåt att jag inte svarat förrän nu men det blir så när man är inne på telefonen hela tiden. Man ser inte kommentarerna lika bra så det är därför.

/Mikkan

Orange

Har klippt och målat naglarna!
Fy vad skönt det känns.
Älskar känslan av att ha korta naglar, de växer ut för fort. Det känns liksom ofräscht och så blir de oftast ovårdade för att jag inte orkar fila å hålla på.
Målade med en 'vårig' färg, orange!
Tänkte att det skulle bli lite för skrikigt men jag tycker inte att det blev det.
På bilden som kommer seeeedan ser de nästan lite röda ut men de är orangea.
Ska träffa min mormor imorgon och hon lär dock tycka att de är skrikiga eller rent av fula.
Sist när jag målade lila och kände mig jättefin sa hon "Har du klämt fingrarna i dörren?". Alltid lika snäll min mormor <33333
/Mikkan

 

Nu har jag också sportlov!

På väg hem nu efter sista dagen på världens bästa praktik. Känns tråkigt faktiskt!
Idag har vi badat samojeden Nalle.
Han ville verkligen inte men han var så himla skitig!!
Vi fick tvinga in honom i duschen och stänga dörren (det är som ett duschrum med dörr).
Jag hade som tur var bytt byxor som jag vikt upp, jag blev heeeelt dyngsur. Den andra tjejen jag praktiserade med hade regnbyxor på sig, haha, och det var fan smart. Nalle blev iallafall jättefin och det var väldigt kul också.
Jag känner inte att jag har gått miste om sportlovet, för jag har haft sportlov på ett annat sätt. Ett roligt sätt.
Och ikväll ska jag träffa virre, det ska bli kul!
/Mikkan

Bild på nalle före och efter!

På bilverkstaden

Jag och mamma åkte till morfars bror Harry som äger en bilverkstad idag. Vi skulle få nya däck på bilen osv. Och då följde jag med för det var länge sen vi sågs! Sen fick jag ju träffa hans lilla Chiuahua Fia som faktiskt jag sålt på dom för några år sen ;) Hon var en omplaceringshund som familjen jag va hos på sommrarna förut hade. Så bad jag Harry i alla fall kolla på henne och då föll han och hans fru direkt! Så det var kul att träffa dom.
Tyra fick också följa med och se hur det går till att vara mekaniker. Hon gillade nog det sådär.. Haha!
/Amanda

Mina nya älsklingar!

Köpte ju ett par nya skor när vi va i Tärnaby, och här är dom!
/Amanda

Blä

Det känns som att jag inte blir bättre.
Går fortfarande runt och hostar och snorar och idag har jag fått nån äcklig huvudvärk med mig. Att släpa runt på allt detta, samtidigt som man håller i gång hela tiden, är inte så lätt.
Det är som att min hjärna tror att jag ska få lov snart. Snart snart. Min kropp orkar inte mer snart. Jag behöver vila. Och det blir ju inte mycket vila när jag kommer hem om jag själv får bestämma. För då ska det pluggas. Lml!
/Mikkan

Living Young Wild And Free

/Amanda

Slask..

Sista dagen i backen idag då! Och det sög. Vi vaknade av att det regnade och sen har det bara fortsatt. Vi testade att ta några åk men jag kände inte för att fortsätta då brädan sögs mot marken så fort jag inte gled på stålkanterna. Så jag kände att det bara skulle hända en olycka om jag fortsatte. Istället åkte jag och mamma till en sportbutik, och jag köpte ett par nya skor! Lila skateskor som kommer sitta fint nu i vår.
Och nu är vi äntligen på väg tillbaka till Umeå, morfar och mormor och hundarna! Jag och mamma kommer stanna där tills på lördag då vi åker hem till gamla Tyresö igen. Skönt!
/Amanda

RSS 2.0